Beoordelingen van Mr. Sushi Zutphen

Recente recensies van Mr. Sushi Zutphen

5 sterren na 397 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en de warme bijproducten ook prima warm nog. Wel een half uur te laat geleverd...

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!!! Bezorging was wel een uur te laat maar de sushi was lekker

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, maar bij thuiskomst bleek 1 rol zalm te bevatten in plaats van kip. Even gebeld en de juiste werd nabezorgd bij ons thuis. Super opgelost! Het was heerlijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koude gerechten waren heerlijk maar alles wat warm moest zijn was koud omdat het eten n uur later kwam dan aangegeven. Na telefonisch informatie bleek dat er te weinig bezorgers waren. Erg jammer van de warme gerechten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Maar 2 uur te laat bezorgd, ipv 19.05 uur werd het 21.05 uur.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super verse en heerlijke sushi, bedankt!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er wel komkommer in zat terwijl ik vroeg Zonder

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Er waren echter drie sushirolls in een te kleine doos gepropt. Dat was lastig eten.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als altijd weer heerlijk gegeten van jullie sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goede service; bezorging zou iets later worden, daarover werd ik netjes gebeld. Helaas werd het nog 10 minuten later, anders 2x 5 sterren gegeven

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, maar de bezorgtijden is slecht. Om 14:00 besteld met bezorging om 18:00. Eten werd pas bezorgd om 18:45, nadat we er over moesten bellen om 18:30

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 19:00 ging wij afhalen, het zou nog paar minuutjes duren dus wij bleven buiten wachten. Na 15 min buiten in de sneeuw wachten, gingen we vragen hoe lang het nog duurde. Onze bestelling bleek al gewoon klaar te staan. Echt top...

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar was 50 min te laat

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond het erg jammer. Normaal beter kwaliteit. Nu was het minder dan altijd. Volgende keer beter?

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwachtte bezorgtijd met bijna 45 minuten overschreden. Na berucht bestelling onderweg nog bijna 30 minuten moeten wachten. De gebakken sushi was lauw richting koud.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, keurige bezorger en het eten was verrukkelijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heel erg lekker, alleen bij de futo cheese staat gerookte zalm en ik kreeg er rauwe zalm in. Erg jammer want dat lust ik niet. Verder was het heerlijk en was het op tijd klaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top en lekerrrrrrr

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was opzich lekker, maar we hadden gevraagd of we alles zonder gebakken uitjes konden krijgen en die zaten er toen toch op. Ook waren de kipspiesjes afgekoeld.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We konden uit veel vegetarische gerechten kiezen en alles was even lekker! Bedankt voor alles, mr. Sushi!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals gewoonlijk erg lekker maar helaas was de edamam vergeten er bij te doen...en Borculo is te ver weg van Zutphen om ff terugrijden

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi !! En heel netjes en op tijd bezorgd . Super !!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi vers en erg lekker. Wachttijd van 3 uur ipv de aangegeven 1 uur en 15 minuten was wat minder. Tussentijds een update geven van de langere wachttijd zou ik in ieder geval prettig vinden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben 2 uur langer op onze sushi gewacht. Dit is onacceptabel. Wij zullen dus niet meer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op de afgesproken tijd bezorgd. Goede kwaliteit!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de topping van de poke bowl erg saai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was anderhalf uur later gekomen dan de verwachte bezorgtijd. We hebben het eten ontvangen 2,5 uur na het bestellen. Wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Was een klein foutje met de bestelling, maar gelijk correct opgelost. Wij hebben gesmuld

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! snelle bezorging en makkelijk te bestellen! Tot de volgende keer

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had s middags online al een bestelling geplaatst met bezorgtijd 18.00 uur. Om 18.30 gebeld en toen kreeg ik als reactie dat t bijna klaar was. Na weer zo'n 45 min wachten hadden we nog steeds niets ontvangen. Wederom gebeld. Bestelling was blijkbaar wel bezorgd, alleen niet bij ons... opnieuw 45 min gewacht ipv de beloofde 20 min en rond 20.15 konden ik en mn dochters eindelijk eten. Helaas was de bestelling niet compleet en misten de vega loempiaatjes. Jammer! Gelukkig wel lekker gegeten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, bezorging kwam alleen 45 minuten te laat. Om 20:30! Was schijnbaar druk maar daar moet je dan zelf achterkomen door te bellen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen jammer dat we opnieuw 2 uur lang hebben moeten wachten.... verwachte bezorgtijd klopt dus totaal niet

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, dit keer wel wat laat bezorgd.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zeer lekker, klant vriendelijk ff buiten een drankje gedaan met de cheff door een kleine fout van hun een overheerlijke extra rol mee gekregen, 2e keer in een week gehaald heerlijk. Top kwaliteit

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top, wel een uur telaat bezorgd.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te weinig voor een eenpersoonsmaaltijd!! en ook erg weinig ingrediënten. Smaak wel ok. Bezorging langer dan een uur.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling wel ruim een uur later dan gepland. Na een telefoontje te hebben gepleegd kregen we te horen van een vriendelijke dame dat er in de keuken iets mis was gegaan. De sushi smaakte heerlijk, vers en in een mooie schaal aangeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven bezorgtijd 50min, was uiteindelijk 2 uur. En alle saus bakjes waren open in het zakje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd aan de deur. Erg lekker gegeten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Top kwaliteit!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van goeie kwaliteit! Vriendelijk personeel.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker weer. Bezorging ook Top!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten...prima smaak en kwaliteit..mooi op tijd en keurig bezorgd. Was de eerste keer voor ons maar gaan dit zeker vaker doen. Bedankt

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vlot bezorgd

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende lekkere sushi! Helaas voor de 2e keer mn sushi niet op het aangegeven tijdstip gekregen. Het kan door drukte wel eens gebeuren dat de bestelling 10 minuutjes later komt, alleen was het gewoon een half uur later.. dat is het enige minpunt van de heerlijke maaltijd

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was een deel van de bestelling niet aanwezig. Waardoor ik geen drinken had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voldoende, heerlijk op smaak, goed op temperatuur en goede service.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snel gebracht, mooi gemaakt. We vonden de sashimi te dik gesneden. Ook was de gefrituurde sushi iets te vet naar onze smaak.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokébowls waren weer heerlijk. Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de afgesproken tijd en de kwaliteit van het eten was super!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, zelfs op een drukke zondag snel af kunnen halen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt vers en smaakvol!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en leuke bezorger! @kenan

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de Poke bowl pittige zalm,was superrrrrr lekker,echt Top!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed bezorgd!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , en keurig op tijd!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, mooie grote stukken. Helemaal goed!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar. Prijs kwaliteit is naar mijn mening ook hartstikke goed!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en fantastische sushi, zeker de beste bezorgketen

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En met speciale wensen goed rekening gehouden Top 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat de sushi ons de eerste keer erg tegenviel (de rijst was echt vreselijk droog die dag en de sushi had weinig smaak), besloten we op basis van de vele positieve reviews Mr. Sushi toch nog een tweede kans te geven en gelukkig want het was deze keer echt helemaal prima! De bestelling werd ook nog eens al halfuur na bestellen bezorgd en dat op een zaterdagavond, super!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, smaakvol, zoals gevraagd apart verpakt. Kip apart van vis. Afgesproken tijd was alles gereed. Vriendelijk personeel.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het lekkere eten. We hadden gevraagd of jullie om 17.15 konden bezorgen en jullie waren er strak om 17.15. Super bedankt.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Er werd gebeld dat de bestelling later zou komen, hij was nog wel op tijd, super gedaan! Aanrader

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowl. Op zijn bezorgd. Mag klein beetje minder mayo

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi😍 de bezorger was precies op de tijd die wij hadden aangevraagd. Top service

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel sushi en van goede kwaliteit. We hebben lekker gegeten!!! Alles ging op.🙂

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het was heerlijk 👍🏻😊

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie verse sushi. Klein foutje, maar uitstekend opgelost. Een dikke pluim. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi ze hadden een klein foutje gemaakt met de bezorging maar keurig opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super lekker, was ons eerste keer maar gaan zeker vaker bestellen. Hopelijk gaan ze ook bezorgen op postcode 7215

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed, maar de bezorging was meer dan een uur te laat, waardoor het warme deel van de bestelling koud was. Ook geen communicatie over een later bezorgtijdstip.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd een uur en een kwartier later bezorgd dan beloofd. 3 x gebeld. Daardoor viel onze gezamenlijke maaltijd met onze gasten een beetje in het water, erg jammer, het werd allemaal veel te laat zo.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

de sushi kwam ruim een uur later dan aangegeven. Heel jammer! de loempia's waren niet heel warm meer. sushi was wel lekker.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en tot op de minuut nauwkeurig op tijd bezorgd Bravo!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, wel jammer dat de bestelling 40 minuten te laat bezorgd werd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer!! De box met 64 stuks.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en ook bezorging keurig. Kreeg telefoontje om te vragen of t erg was dat ze 10 minuutjes later waren! Heel netjes

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere smakelijke sushi en snel bezorgd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, helaas wel 25 minuten later dan beloofd.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk hebben samen lekker gesmikkeld mijn vriendin en ik 👍👍

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, stelt nooit teleur. Erg mooi gepresenteerd en smaakte heerlijk. Daarbij zomaar een gratis luxe rol (flamed salmon) gekregen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer een andere pokebowl geleverd dan we hadden besteld en er zaten geen eetstokjes bij. Kwaliteit van eten erg goed! Bij eerdere bestellingen geen problemen gehad, dus ik ga ervan uit dat het een eenmalig foutje was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die Crispy chicken roll is góddelijk! De rest was ook zalig. Heel vriendelijk personeel. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben meerdere sushizaken in mijn omgeving aan het proberen. Mr Sushi was nummer 5 en ik kan melden dat deze een gedeelde 1e plaats heeft. Prijs kwaliteit en kwantiteit zeker een 9. De spaarpunten actie is ook erg goed en ondanks dat ik nog 1 sushizaak te gaan heb in mijn 'onderzoek' zou het zomaar kunnen dat ik de spaarkaart vol zou kunnen krijgen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd zeer tevreden over bezorging (tijdig,vriendelijk etc.) En het eten smaakt goed.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, heel erg bedankt!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en mooi op tijd

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ook veel keus in vegetarische sushi. Tip. Verpak vegetarische sushi apart van niet vegetarisch. Nu zat alles in 1 box.

Reactie van Mr. Sushi:Beste schroeder, Normaliter doen wij dit inderdaad ook. Ons excuus dat het dit maal fout gegaan is! Vriendelijke groet, Team Mr Sushi

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pokebowl, vers en goed van smaak. Bezorging iets te laat

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele lekkere sushi! Helaas klopte het aantal stuks in de box niet, maar dat is eenmalig niet heel erg. Bestellen regelmatig hier en het is altijd heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een poke bowl met kip, dat was lekker, maar ik miste variatie. Was alleen met stukjes ( heel klein) komkommer . Ik had gedacht dat er bonen groente etc bij zouden zitten. Dus alleen sushi rijst met kip was heel saai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi! Vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, soms wel plakkerig aan elkaar maar super lekker, en de ingrediënten zin heel vers!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al maanden bij Mr. Sushi en het komt altijd op tijd en smaakt altijd heerlijk!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zo als altijd en super snel bezorgd bedankt

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere Poke Bowl

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou rond 19.40 uur worden gebracht. Na bellen om 19.55 uur waar de bestelling bleef om 20.20 uur kwamen ze pas. En nog eeen stuk can de bestelling vergeten!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals altijd prima. (Wel wat kouder deze keer en we misten de kerriesaus op 1 roll.) Bezorging was dramatisch, om 17.37 uur besteld. Geplande levertijd 18.25 en uiteindelijk om 19.40 uur pas geleverd. (Wel een hele vriendelijke bezorger)

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en uitstekend op tijd bezorgd!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig! Goed verzorgd, alleen zijn er te weinig eetstokjes (er waren er 6 ipv 10/12) bij geleverd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!! 🤩

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, goede prijs en netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van heerlijke sushi's. Het enige wat wij jammer vinden is dat als je met zijn 2-en bent je vast zit aan grote aantallen van dezelfde sushi waardoor je keuze minder gevarieerd kan zijn. Mogelijkheid van kleinere porties wordt gewaardeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Keurig op tijd geleverd. Alles heel compleet. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw en werd anderhalf uur te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorgen goed geregeld en op tijd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, we hebben zelfs een van te voren een mail gekregen wanneer de bezorger onderweg was. Alles was vers en smaakte heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim optijd. Zat papier oid aan één rolletje (van het vouwen?) Verder erg lekker.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren een half uur te laat

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd, het zag er prachtig uit en smaakte heerlijk.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen sinds augustus in Zutphen. Alles nieuw. Eerste ervaring met mr. Sushi. Lekker en vers. Wel prettig als er op de site van alle onderdelen bij de prijs verteld wordt om hoeveel stuks het gaat en of iets warm is. Levering aan huis met tevoren mail heel prettig.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mooi op tijd! Op de minuut. Eten was ook heerlijk!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en precies op tijd aan mn deur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon geweldig!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers weer en netjes op tijd.alleen jammer dat er niet goed wordt opgelet ,want al een aantal keren meegedeeld geen wasabi en gember mee te leveren,gaat bij ons gelijk in de prullenbak,wat wij jammer vinden.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, we hebben er genoten.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorger was stipt op tijd. Zijn fooi was dan ook dik verdiend.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk sushi.makkelijk te bestellen.en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals ik al vaker bij jullie gehad heb! Alleen helaas zat er maar 1 bakje gember bij terwijl ik wel extra besteld had Verder was de bestelling ook netjes op tijd

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en mooi optijd

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb heerlijke sushi gegeten, zeker een aanrader en een vaste klant erbij!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ook bezorging in het buitengebied, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, mooi op tijd, top

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en eindelijk ook bezorging in vorden heel erg blij mee!! Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals altijd top!. Deze keer alleen niet tevreden over de bezorging. Heb om 15.55 uur de bestelling gedaan voor 20.00 uur. Vervolgens word ik om 19.50 gebeld dat de bestelling later wordt bezorgd. (20.20)

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en lekker eten, Aanrader!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie sushi blijft fantastisch tegen een goeie prijs... Valt me wel op dat de ene keer watvstrakker gerold wordt als de andere keer, als je dan niet heel goed met stokjes kunt eten valt ie nogal snel uit elkaar... Maar meer dan een aandachtspuntje kan ik t niet noemen... Ik wordt nog altijd heel blij van jullie sushi

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en zoals afgesproken een gratis box ontvangen ivm de laatste keer te laat bezorgt waar ze eigenlijk niks aan konden doen Top dus

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en precies optijd bezorgd!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers. 😁 en een gratis roll gekregen. Super lekker dankjewel👍😊

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, alles stond klaar en het eten was heerlijk! Kortom 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij waren blij verrast met de versheid van de producten. Het heeft ons heerlijk gesmaakt op aanraden van Sem. Jullie hebben er een klant bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken ben ik niet iemand die klaagt. En bij iedere bestelling die ik bij jullie had genoten we heerlijk van de sushi. Echter waren vandaag de “ warme “ gerechten koud. En kwam de bezorger 20 min. Te laat. Wat normaal gesproken niet erg is omdat we koude gerechten bestellen. Maar nu was het een dikke tegenvaller! Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, beetje meer rijst had wel gemogen. Snelle en nette bezorging.

Reactie van Mr. Sushi:Hartelijk dank voor de tip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top sushi, en vlot gebracht

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, ga hier zeker weer bestellen.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden was erg lekker.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgt en het was weer heerlijk

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling na 50 min nog niet binnen en duurde het daarna nog 35 min. Dus in totaal bijna 1,5 uur moeten wachten. Ook was de bestelling niet correct. Besteld was een surf 4 two maar hebben wat anders ontvangen. Niet gebeld omdat we al honger hadden en dus maar gaan eten. Sushi zelf is top helaas de totale ervaring dit keer niet zo goed

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was vriendelijk en eten was heerlijk

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet zo lekker als de vorige keer. Weinig vis erin. En een aantal rollen erg los gedraaid en viel uit elkaar. Jammer, want normaal is het beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren onder de indruk van de sushi! Erg smaakvol en verrassend ! De crispy zalm was ook een grote verrassing! Zo lekker ! En meer dan genoeg wasabi en soyasaus! Kortom: een dikke 10!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgdt

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, conform afspraak en erg lekkere sushi en sushimi!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk 😀

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten deze keer helaas geen stokjes, sojasaus en wasabi bij mijn bestelling..

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi weer prima te eten! Alleen jammer dat niet de door mij bestelde Veggie Gyoza maar normale (vlees) gyoza werd afgeleverd. Ook lekker, maar niet wat ik had besteld. Graag volgende beter.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is vers, ziet er goed uit, smaakt goed, de verpakking is zeer netjes, wijze plaatsing van de bestelling is duidelijk en de bezorgers zijn beleefd.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wekelijks bij mr. Sushi het is altijd feest als het bezorgt word. Heerlijk eten, mooi verzorgd ingepakt en bezorgd door beleefd personeel.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bowl en wat rolles besteld. Lekker eten, beetje weinig rijst in de bowl. Snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, en snel geleverd. Echt een aanrader

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten!!! Bezorging netjes op tijd en vriendelijk

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De bezorging was netjes maar niet op de afgesproken tijd maar een kwartiertje later.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Jammer dat er geen stokjes, sojasaus en wasabi was meegeleverd!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter ben ik erg tevreden, echter over deze bestelling helaas minder. Ik heb een vegabox besteld waar helaas van die oranje/rode vissen eitjes tussen de sushi zat. Ik eet geen vissen eitjes en was dus niet blij om die tegen te komen. Ze zaten voornamelijk aan de randen van de sushi in de vegabox, dus vermoedelijk komt het door het mes waarmee er rollen van gesneden zijn. Mijn vraag is nu hoe het zit met het gebruik van de messen. Worden er wel verschillende messen gebruikt voor het vegetarische eten? Of in ieder geval dat de messen grondig gereinigd worden voordat ze gebruikt worden? De eitjes zijn zo klein dat ze ook echt tussen de sushi zijn gaan zitten. Balen voor mij, aangezien ik geen vissen eitjes eet. Contact leggen is niet gelukt, vandaar dat ik het via hier laat weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de freeroll er niet bij zat. Wel aangegeven maar is hij het bestellen verdwenenen. Stond ook niet in mijn overzichtsmail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten alleen kwam de bezorger een halfuur te laat.. 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorg en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi die exact op de afgesproken tijd (tegen zeer schappelijke kosten) wordt bezorgd. Iedere keer een feestje als jullie dit lekkers komen bezorgen. Er zitten ruim voldoende sojasaus en stokjes bij. Top Mr Sushi, ik ben helemaal fan!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op de afgesproken tijd, heetlijke sushi .Mooie prijs kwaliteit verhouding !!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al 3 keer besteld. Alles is lekker. Optijd bezorg en ze geven meer dan genoeg soja saus,wasabi en gember.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer top!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk snel én erg lekker

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bestelling erg laat was, dit is verder geen probleem maar wel storend dat ik hier alsnog over gebeld wordt en jullie aangeven dat het nog 10 min duurt en vervolgens zit ik nog 30 min te wachten..

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en altijd perfect!!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er zeer vlot en het smaakte heerlijk!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er klopte voor het eerste iets niet aan de bestelling. Ipv een gewone roll, kreeg ik een roll met spices. Waar mensen werken worden fouten gemaakt, dus geen probleem. Ze hebben het tegoed van de roll op mijn account gezet voor de volgende keer. Dus helemaal goed opgelost. Daarom gewoon weer vijf sterren! De bezorging was weer precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is echt heerlijk en van eeg goede kwaliteit. Helaas was de bestelling wel ca. een half uur later klaar dan afgesproken. Ik snap dat het heel druk was maar dit zouden ze dan toch beter in moeten schatten. Natuurlijk niet erg om 5 minuten te moeten wachten maar vind een half uur wel veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas komt het nogal eens voor dat de bestelling op details niet compleet is: de vorige keer kreeg ik de "freerol" niet. vandaag ontbrak de bestelde en betaalde extra gember. De bezorging was overigens op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en de sushi komt vaak nog lauw aan dus is echt vers!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu aantal keren besteld bij Jullie maar aan de schaal te zien had de bezorger haast want aantal sushis lagen om. Aantal stukken waren te los gerold ws door de vele drempels heeft dit de sushi geen goed gedaan.. Het was niet de kwaliteit die we gewend zijn. De smaak was wel goed.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanwinst voor Zutphen !

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ik dit restaurant heb ontdekt heb ik elke week sushi besteld voor mijn team. En elke keer weer is het heerlijk vers en snel bezorgd. De stukjes zijn lekker groot. De kwaliteit is zo veel beter dan andere grote ketens. Als je deze sushi een keer hebt geproefd wil je echt niets anders meer. Ook de box die we kregen omdat we een spaarkaart vol hadden was super! Geen kleine flut stukjes, maar goede verse sushi! Om een lang verhaal koet te maken... Perfect!!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via de site en netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. De sushi was heerlijk en supervers!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke site, alleen jammer dat j de plaatjes niet kan vergroten. Maar daar smaakt de sushi niet minder om, die was heerlijk

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan wat koeler bezorgd worden

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde schotel. Het was heerlijk.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor afhalen gekozen, bemerkte in de auto dat ik niet de gehele bestelling meegekregen had. Teruggegaan wat dus betekende dat de warme gerechtjes koud waren bij thuiskomst, jammer. Eten prima kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi.goede levering

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Medewerkers waren erg Klantvriendelijk en het was snel klaar. Helaas misschien daarom dat de sushi niet strak waren ingeruild. Vielen hierdoor uit elkaar, dat eet niet fijn. Overigens was de smaak goed!!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk 👍

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en erg lekker! Top!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushirijst was wat korrelig ten opzichte van onze eerdere bestelling. Dat vond ik iets minder lekker. Verder hebben we genoten. Hartelijk dank

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, is weer goed bevallen. Dikke aanrader!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers! Ontzettend lekker gegeten!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goede levering en goed contact

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Bezorging was snel, helaas kwam het alleen niet helemaal netjes aan. Saus van sushi was verspreid over andere sushi en verpakking aan .

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gerechten waren heel goed te eten en prettig ingepakt, de bezorger kwam eerder dan was aangegeven en een zeer vriendelijke jongeman, zeker aan te bevelen!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van kwaliteit Keurige bezorging !!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(Wederom) een vlotte en nette levering en weer heerlijk genoten van de smaakvolle gerechten van prima kwaliteit en hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was voor de afgesproken tijd klaar! Het eten was echt goed (:

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Ga zeker vaker bestellen😊

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snel bezorgd

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor de omgeving! Jullie maken echt de lekkerste en verste sushi van de Stedendriehoek. De stukjes zijn een goede maat. Genoeg stokjes, sojasaus en wasabi. Ik ben fan!!!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Keurig op de aangeven tijd bezorgd. Erg lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!,

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn dochter en ik hebben weer heerlijk gesmuld!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Veel keus, rijk gevulde sushi. Kortom een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer snel geleverd Goed verzorgd erg Lekker super, en er komt zeker een volgende bestelling

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten😍😍 Bezorgen ook top.. ruim op tijd

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en binnen 25 min bezorgd

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bezorging was onverwacht snel! Absoluut voor herhaling vatbaar!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Zutphen. Heerlijke sushi, goed verpakt en op tijd geleverd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en optijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Crispy chicken is ook lekker crispy en geen vette rol. En ook snel bezorgd!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker en ook ongeveer binnen de geschatten tijd thuis bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker... Jammer dat jullie wat waren vergeten bij de bestelling, maar na een telefoontje gelijk netjes in de tegoedmap geplaatst, die houd ik nog tegoed voor de volgende keer...

Reactie van Mr. Sushi:Beste Kelly, Nogmaals excuses voor het ongemak! Vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Zutphen

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer sushi besteld en nog steeds erg tevreden over de kwaliteit en de bezorging. Edame boontjes en de crispy sushi waren nog goed warm en alle sushi is duidelijk vers bereid. Vooral de Mr. Duck is een aanrader.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij mr sushi besteld. Gewenste bezorgtijd aangegeven om 16.45 uur. Maar 2 minuten later werd ik al gebeld dat de bestelling onderweg is. Prima toch. Het was heerlijk, we hebben genoten van de sushi!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op Afgesproken tijd. Zeer vriendelijke bezorger. Eten was super lekker. Vers en mooi gemaakt. Voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Kwaliteit is super en ook de levering netjes volgens afspraak.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijke sushi en een prima prijs.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze en héérlijke smaken! Snelle service. Een aanwinst voor Zutphen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Wel jammer dat er zoveel krab bij zat. Iets meer variatie was fijn geweest.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit! Fan-tas-tisch!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd,vers product en mooi gepresenteerd en voldoende soja gember en wasabi er bij.Top een aanrader

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en sneller geleverd dan de oorspronkelijke wachttijd 👌👌👌

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service & het was weer heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Alles was vers en wat warm moest zijn was warm. We hadden een grote bestelling maar alles klopte en het was op de afgesproken tijd klaar. Je krijgt hier echt waar voor je geld. Eindelijk kwaliteit in sushi in Zutphen. Toppers zijn het.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Lang niet zulke lekker sushi gegeten, bezorging ook snel! Voor herhaling vatbaar.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed bevallen

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, snelle service en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Poke bowls waren heerlijk!!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip om de warme producten in te pakken in aluminiumfolie. Dan blijven ze warm, nu waren de yakitori spiesjes lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel mooi op de gestelde tijd. Eten was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi ever! (heb op veel plekken sushi gegeten dus ik durf dat te zeggen) schrijf nooit recenties maar deze sushi masters verdienen dat!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ontzettend lekkere Sushi!! je krijgt waar je voor betaald. netjes opgemaakt en echt vers. zelfs de gefrituurde sushi was nog warm bij bezorging. De vorige keer een klacht gehad en deze is netjes afgehandeld, we werden binnen 1 week gebeld voor een oplossing. vanaf nu bestellen wij altijd hier

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er verzorgd uit en was heerlijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ziet er lekker en verzorgd uit snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst mag iets meer plakken volgende keer.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Justin, Bedankt dat je ons laat weten wat er verbeterd kan worden! We zullen er aan gaan werken. Met vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Zutphen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een top-service!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en snel geleverd. Ik miste wel eetstokjes en soja saus. Dit zou inbegrepen zijn, maar we hebben niks ontvangen.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Edson, Wat spijtig dat de eetstokjes en sojasaus vergeten waren! Voortaan als er iets vergeten is, graag even bellen. Dan word het opgelost of na geleverd. Met vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Zutphen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Mr. Sushi. Heerlijk gegeten. Bestelling ruim op tijd ontvangen, iets wat ik altijd als zeer prettig ervaar. Gaan we zeker vaker bestellen. Bezorger super vriendelijk.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de 2e keer dat ik bij jullie heb besteld, het was heel erg lekker, tit de volgende keer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi, snel en vriendelijk bezorgd. Het enige wat ik mis is de mogelijkheid om digitaal fooi te geven.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en lekker snel

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Wel jammer van de ontbrekende stokjes, maar de smaak van het eten was er niet minder om hoor.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd en heerlijk sushi Jammer dat ze niet bezorgen in Gorssel Sushizaak verderop in hun straat doet dat wel.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en strak op tijd bezorgd. Aanrader

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, vond het wel jammer dat je nergens meer op de sitete lezen was wat de code was voor de gratis rol.waardoor we deze niet hebben gehad. Gelukkig was het bestellen beter dan de eerste keer datwe dit probeerde toen lukte het niet en werd er steeds gezegd dat het met 15 min weer kon na 45 minuten hadden we maar ergens anders besteld.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd en was heerlijk. Volgende keer bestellen we hier weer.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En snel bezorgd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Heerlijke sushi! Gewoon top.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Bezorging netjes op tijd echt een aanrader

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi. Heerlijk genoten. Voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed van smaak.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. De bestelling werd op tijd afgeleverd en de sushi was heerlijk. Allemaal heel erg vers .

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, vooral de mr.duck was erg lekker. Loempiatjes waren gelukkig in papier verpakt en daardoor nog knapperig en de boontjes waren goed warm. Bezorging was keurig op tijd en corona-proof. Was zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekkere sushi, smaakte vers en was netjes verpakt.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim 2.5 uur voordat we de bestelling kregen, aan de deur werd excuses gemaakt en gezegd dat ze problemen hadden met de site. De sushi zelf was overheerlijk! gaan we zeker nog een keer doen. Wij hadden de zalm box en de crispi box echt ontzettend goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Grote tegenvaller was dat we 2.5uur op het eten moesten wachten. Dat is voor mij een reden om niet nog een bestelling te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel keuze en super kwaliteit. Wat een aanvulling voor Zutphen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 1e keer bij Mr. Sushi en absoluut voor herhaling vatbaar. De bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Attent personeel.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super toppie

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier eten laten bezorgen. Duidelijk tijd aangegeven via de mail wanneer bezorging zou komen en enorm genoten van het eten. Zeker een aanrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat ik de vorige keer had aangegeven dat het eten (Pokebowl Chicken) een beetje meer saus kon hebben, Was het bij deze bestelling erg goed. Meer saus en vlees. Erg lekker. Zeker aan te raden en we gaan er vaker bestellen !! Fijn te merken dat ze naar hun klanten luisteren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed kwaliteit en snelle bezorging

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 keer Extra betaald voor de sojasaus die er helemaal niet bij was.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst gisteren. Ik kreeg telefoon dat door een allergie de bestelling geannuleerd moest worden. Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten? Ik had online betaald.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede service, werd zelfs nog gebeld dat ze er aankwamen om het te bezorgen!!* zeker voor herhaling vatbaar

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers allemaal! Verbeterpunten: -minder rijst -zalm en tonijn mogen veel kouder - 6 mini loempia’s ipv 5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnel bezorgd. Het was er 45 minuten eerder dan de aangegeven tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi! Niet de allerbeste ooit, maar wel lekker vers en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, mooi op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en netjes bezorgd! Eten was van goede kwaliteit en vers! Hoeveeheid vis in sommige rollen wel heel uiteenlopend en soms heel minimaal (of zelfs niet): puntje van zorg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker alleen de pokebowl chicken had iets meer saus kunnen hebben. Ik vond hem erg droog. De hoeveelheid kip zou ook iets meer kunnen.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allereerst is de service goed, de website moet, denk ik, nog wat aangepast worden, zodat je op een andere dag in de week een bestelling kunt plaatsen om deze op te halen. De sushi was lekker, maar niet speciaal...

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Bezorgen duurde wat lang. Sommige sushi viel uit elkaar. De garnalen kroketjes waren te lang gefrituurd en de vulling leek op een loempia.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en heel vers! Bezorging was prima op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme dingen waren niet meer heel erg warm. Maar alles was erg lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling netjes op tijd en heerlijke sushi

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi bezorgt op het tijdstip dat wij hebben aangegeven.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse en heerlijke Sushi!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en de kwaliteit was super. Nog niet eerder zulke lekkere gefrituurde sushi gegeten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ha hier zeker vaker bestellen. Prima kwaliteit en zeer vriendelijke bezorger.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker, maar bij de bowl was de hoeveelheid rijst zoveel dat het daar bijna alleen maar uit bestond.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst bij mr shushi bestelt, dag 2 na opening, online en een tijd aangegeven om op te halen. Stipt op aangegeven tijd klaar. Goede en representatief verpakt, dame kwam klantvriendelijk over. Familie box besteld, iedereen tevreden, goed gevarieerd en erg lekker ! Kom zeker terug :) Veel succes !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeel lekker!! De rijst is perfect, alles is super vers. Avocado blijft heel lang lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Sashimi vond ik wat te dik gesneden

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en topkwaliteit. Aanrader en ga zeker het nog een keer halen. Veel keus.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende. Bezorging was later als aangevraagd tijdens de bestelling maar daar werd wel netjes over gebeld.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes optijd bezorgd, en kwaliteit was prima

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit super tevreden over! Als de kwaliteit zo altijd is blijf ik alleen maar hier bestellen echt super. Ook goeie communicatie! Had iets besteld wat er helaas niet meer was maar is echt super goed opgelost. Ook complimenten dan jullie even bellen dat de berzorger en aan komt. De box en zijn echt super. Voor ons een dikke 10!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel veel snelle bezorging Kan geen minpunt noemen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, vers, snel gebracht.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Werd op tijd bezorgd. Er zat alleen geen sojasaus bij

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker alleen wel een uur te laat bezorgt.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zojuist zelf bestelling op gehaald in Zutphen. Leuk en aardig personeel. Veel succes met jullie onderneming.