Beoordelingen van Mr. Sushi Zutphen

Recente recensies van Mr. Sushi Zutphen

5 sterren na 124 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was voor de afgesproken tijd klaar! Het eten was echt goed (:

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Ga zeker vaker bestellen😊

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Snel bezorgd

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor de omgeving! Jullie maken echt de lekkerste en verste sushi van de Stedendriehoek. De stukjes zijn een goede maat. Genoeg stokjes, sojasaus en wasabi. Ik ben fan!!!!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Keurig op de aangeven tijd bezorgd. Erg lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!,

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn dochter en ik hebben weer heerlijk gesmuld!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Veel keus, rijk gevulde sushi. Kortom een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer snel geleverd Goed verzorgd erg Lekker super, en er komt zeker een volgende bestelling

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten😍😍 Bezorgen ook top.. ruim op tijd

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en binnen 25 min bezorgd

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en de bezorging was onverwacht snel! Absoluut voor herhaling vatbaar!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Zutphen. Heerlijke sushi, goed verpakt en op tijd geleverd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en optijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Crispy chicken is ook lekker crispy en geen vette rol. En ook snel bezorgd!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker en ook ongeveer binnen de geschatten tijd thuis bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker... Jammer dat jullie wat waren vergeten bij de bestelling, maar na een telefoontje gelijk netjes in de tegoedmap geplaatst, die houd ik nog tegoed voor de volgende keer...

Reactie van Mr. Sushi:Beste Kelly, Nogmaals excuses voor het ongemak! Vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Zutphen

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer sushi besteld en nog steeds erg tevreden over de kwaliteit en de bezorging. Edame boontjes en de crispy sushi waren nog goed warm en alle sushi is duidelijk vers bereid. Vooral de Mr. Duck is een aanrader.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij mr sushi besteld. Gewenste bezorgtijd aangegeven om 16.45 uur. Maar 2 minuten later werd ik al gebeld dat de bestelling onderweg is. Prima toch. Het was heerlijk, we hebben genoten van de sushi!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op Afgesproken tijd. Zeer vriendelijke bezorger. Eten was super lekker. Vers en mooi gemaakt. Voor herhaling vatbaar.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Kwaliteit is super en ook de levering netjes volgens afspraak.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijke sushi en een prima prijs.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze en héérlijke smaken! Snelle service. Een aanwinst voor Zutphen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Wel jammer dat er zoveel krab bij zat. Iets meer variatie was fijn geweest.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit! Fan-tas-tisch!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd,vers product en mooi gepresenteerd en voldoende soja gember en wasabi er bij.Top een aanrader

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en sneller geleverd dan de oorspronkelijke wachttijd 👌👌👌

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service & het was weer heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Alles was vers en wat warm moest zijn was warm. We hadden een grote bestelling maar alles klopte en het was op de afgesproken tijd klaar. Je krijgt hier echt waar voor je geld. Eindelijk kwaliteit in sushi in Zutphen. Toppers zijn het.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Lang niet zulke lekker sushi gegeten, bezorging ook snel! Voor herhaling vatbaar.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed bevallen

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, snelle service en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Poke bowls waren heerlijk!!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip om de warme producten in te pakken in aluminiumfolie. Dan blijven ze warm, nu waren de yakitori spiesjes lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel mooi op de gestelde tijd. Eten was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi ever! (heb op veel plekken sushi gegeten dus ik durf dat te zeggen) schrijf nooit recenties maar deze sushi masters verdienen dat!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ontzettend lekkere Sushi!! je krijgt waar je voor betaald. netjes opgemaakt en echt vers. zelfs de gefrituurde sushi was nog warm bij bezorging. De vorige keer een klacht gehad en deze is netjes afgehandeld, we werden binnen 1 week gebeld voor een oplossing. vanaf nu bestellen wij altijd hier

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er verzorgd uit en was heerlijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ziet er lekker en verzorgd uit snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst mag iets meer plakken volgende keer.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Justin, Bedankt dat je ons laat weten wat er verbeterd kan worden! We zullen er aan gaan werken. Met vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Zutphen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een top-service!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en snel geleverd. Ik miste wel eetstokjes en soja saus. Dit zou inbegrepen zijn, maar we hebben niks ontvangen.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Edson, Wat spijtig dat de eetstokjes en sojasaus vergeten waren! Voortaan als er iets vergeten is, graag even bellen. Dan word het opgelost of na geleverd. Met vriendelijke groet, Team Mr. Sushi Zutphen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Mr. Sushi. Heerlijk gegeten. Bestelling ruim op tijd ontvangen, iets wat ik altijd als zeer prettig ervaar. Gaan we zeker vaker bestellen. Bezorger super vriendelijk.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de 2e keer dat ik bij jullie heb besteld, het was heel erg lekker, tit de volgende keer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi, snel en vriendelijk bezorgd. Het enige wat ik mis is de mogelijkheid om digitaal fooi te geven.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en lekker snel

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Wel jammer van de ontbrekende stokjes, maar de smaak van het eten was er niet minder om hoor.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd en heerlijk sushi Jammer dat ze niet bezorgen in Gorssel Sushizaak verderop in hun straat doet dat wel.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en strak op tijd bezorgd. Aanrader

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, vond het wel jammer dat je nergens meer op de sitete lezen was wat de code was voor de gratis rol.waardoor we deze niet hebben gehad. Gelukkig was het bestellen beter dan de eerste keer datwe dit probeerde toen lukte het niet en werd er steeds gezegd dat het met 15 min weer kon na 45 minuten hadden we maar ergens anders besteld.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd en was heerlijk. Volgende keer bestellen we hier weer.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En snel bezorgd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Heerlijke sushi! Gewoon top.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Bezorging netjes op tijd echt een aanrader

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi. Heerlijk genoten. Voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en lekkere sushi. Voor herhaling vatbaar!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed van smaak.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. De bestelling werd op tijd afgeleverd en de sushi was heerlijk. Allemaal heel erg vers .

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, vooral de mr.duck was erg lekker. Loempiatjes waren gelukkig in papier verpakt en daardoor nog knapperig en de boontjes waren goed warm. Bezorging was keurig op tijd en corona-proof. Was zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekkere sushi, smaakte vers en was netjes verpakt.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ruim 2.5 uur voordat we de bestelling kregen, aan de deur werd excuses gemaakt en gezegd dat ze problemen hadden met de site. De sushi zelf was overheerlijk! gaan we zeker nog een keer doen. Wij hadden de zalm box en de crispi box echt ontzettend goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Grote tegenvaller was dat we 2.5uur op het eten moesten wachten. Dat is voor mij een reden om niet nog een bestelling te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel keuze en super kwaliteit. Wat een aanvulling voor Zutphen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 1e keer bij Mr. Sushi en absoluut voor herhaling vatbaar. De bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Attent personeel.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super toppie

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier eten laten bezorgen. Duidelijk tijd aangegeven via de mail wanneer bezorging zou komen en enorm genoten van het eten. Zeker een aanrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat ik de vorige keer had aangegeven dat het eten (Pokebowl Chicken) een beetje meer saus kon hebben, Was het bij deze bestelling erg goed. Meer saus en vlees. Erg lekker. Zeker aan te raden en we gaan er vaker bestellen !! Fijn te merken dat ze naar hun klanten luisteren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed kwaliteit en snelle bezorging

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 keer Extra betaald voor de sojasaus die er helemaal niet bij was.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling geplaatst gisteren. Ik kreeg telefoon dat door een allergie de bestelling geannuleerd moest worden. Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten? Ik had online betaald.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede service, werd zelfs nog gebeld dat ze er aankwamen om het te bezorgen!!* zeker voor herhaling vatbaar

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers allemaal! Verbeterpunten: -minder rijst -zalm en tonijn mogen veel kouder - 6 mini loempia’s ipv 5

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnel bezorgd. Het was er 45 minuten eerder dan de aangegeven tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi! Niet de allerbeste ooit, maar wel lekker vers en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, mooi op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en netjes bezorgd! Eten was van goede kwaliteit en vers! Hoeveeheid vis in sommige rollen wel heel uiteenlopend en soms heel minimaal (of zelfs niet): puntje van zorg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker alleen de pokebowl chicken had iets meer saus kunnen hebben. Ik vond hem erg droog. De hoeveelheid kip zou ook iets meer kunnen.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Allereerst is de service goed, de website moet, denk ik, nog wat aangepast worden, zodat je op een andere dag in de week een bestelling kunt plaatsen om deze op te halen. De sushi was lekker, maar niet speciaal...

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Bezorgen duurde wat lang. Sommige sushi viel uit elkaar. De garnalen kroketjes waren te lang gefrituurd en de vulling leek op een loempia.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en heel vers! Bezorging was prima op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme dingen waren niet meer heel erg warm. Maar alles was erg lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling netjes op tijd en heerlijke sushi

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi bezorgt op het tijdstip dat wij hebben aangegeven.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse en heerlijke Sushi!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en de kwaliteit was super. Nog niet eerder zulke lekkere gefrituurde sushi gegeten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ha hier zeker vaker bestellen. Prima kwaliteit en zeer vriendelijke bezorger.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker, maar bij de bowl was de hoeveelheid rijst zoveel dat het daar bijna alleen maar uit bestond.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst bij mr shushi bestelt, dag 2 na opening, online en een tijd aangegeven om op te halen. Stipt op aangegeven tijd klaar. Goede en representatief verpakt, dame kwam klantvriendelijk over. Familie box besteld, iedereen tevreden, goed gevarieerd en erg lekker ! Kom zeker terug :) Veel succes !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeel lekker!! De rijst is perfect, alles is super vers. Avocado blijft heel lang lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Sashimi vond ik wat te dik gesneden

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en topkwaliteit. Aanrader en ga zeker het nog een keer halen. Veel keus.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende. Bezorging was later als aangevraagd tijdens de bestelling maar daar werd wel netjes over gebeld.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes optijd bezorgd, en kwaliteit was prima

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit super tevreden over! Als de kwaliteit zo altijd is blijf ik alleen maar hier bestellen echt super. Ook goeie communicatie! Had iets besteld wat er helaas niet meer was maar is echt super goed opgelost. Ook complimenten dan jullie even bellen dat de berzorger en aan komt. De box en zijn echt super. Voor ons een dikke 10!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel veel snelle bezorging Kan geen minpunt noemen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, vers, snel gebracht.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Werd op tijd bezorgd. Er zat alleen geen sojasaus bij

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker alleen wel een uur te laat bezorgt.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zojuist zelf bestelling op gehaald in Zutphen. Leuk en aardig personeel. Veel succes met jullie onderneming.